Make The Shift.

We nemen afscheid van dat wat niet werkt en gaan spelen om te winnen! We creëren een nieuwe standaard en gaan keihard aan de slag met jouw performance, doelen en resultaten.

Hét coachingslidmaatschap voor ondernemers die echt het verschil willen maken, persoonlijk en met het bedrijf. Niet simpelweg veranderen, maar transformeren naar de meest krachtige, effectieve en energieke versie van jezelf.

Jij bent klaar om de confrontatie met jezelf aan te gaan.

Jij als ondernemer zal moeten shiften van wie je nu denkt te zijn naar wie je moet zijn om jouw gewenste resultaat te behalen. Dit is precies waar ‘Make The Shift’ jou bij gaat helpen.

 • Wordt wekelijks meegenomen in de wereld van De Optimale Ondernemer

 • Bouw een krachtig, effectief en energiek fundament als basis voor een succesvol bedrijf en leven

 • Krijg inzicht in de tools waarmee je jouw zelfleiderschap naar een compleet nieuw level tilt

 • Leer hoe je iedere dag topprestaties levert zonder jezelf voorbij te lopen

Wordt een échte leider, zowel zakelijk als privé, en ga voor significant meer resultaat, impact en energie in minder tijd.

Jij bent..

Onwijs ambitieus en gedreven. Je hebt grootse plannen voor je bedrijf. Dat is ook nooit anders geweest.

Je merkt alleen dat het allemaal niet zo snel en gemakkelijk gaat als je had gedacht. Je bent lekker bezig en de basis staat, maar jij wil meer! Jij bent niet tevreden met ‘gewoon oké’ en kiest al helemaal niet voor ‘goed genoeg’. Jij wil afscheid nemen van ‘middelmatigheid’. Jij wil groeien als persoon en leider en hierdoor meer bereiken zowel zakelijk als privé. Je weet dat er veel meer mogelijk is, maar hoe?

Je hebt tot nu toe veel zelf geprobeerd. Je hebt veel informatie opgedaan, maar je merkt dat dat niet voldoende is.

Het gaat mis bij de implementatie. Jij bent jouw eigen grootste saboteur. Je laat je nog teveel leiden door dat stemmetje in je hoofd, je angsten en onzekerheden en dat staat jouw eigen groei en dat van jouw bedrijf in de weg. Dat is echt niets nieuws en je weet het ook wel, maar hoe buig je dit om?

Geen quick-fixes of een one-size-fits-all aanpak!

Je begrijpt dat quick-fixes vooral een illusie zijn, en in vaste stappenplannen geloof jij ook niet meer. Jij zit niet te wachten op een adviseur die je wel even verteld hoe het moet omdat dat bij hem of haar zo goed heeft gewerkt. Jij wil een aanpak die specifiek past bij jou als persoon en bij jouw bedrijf zodat jij zo snel mogelijk door kan groeien en jouw ambities kan realiseren.

Je weet dat er werk aan de winkel is, en dat jij het werk ook zelf zal moeten gaan doen. Dat jij zal moeten veranderen om het resultaat te kunnen veranderen.

Jij wilt de vervolgstappen nemen om jouw bedrijf nu echt te laten groeien. Niet meer aankloten, maar serieus doorpakken. Jij bent er klaar voor!

Jouw performance omhoog door te werken aan wie jij moet zijn, wat jij moet doen en vooral waarmee je moet stoppen om jouw gewenste resultaat te behalen.

Dat is precies wat wij doen met ‘Make The Shift’.

“THE SKY IS NOT THE LIMIT, IT’S YOU”

Dit is alles behalve een DIY programma

Je wordt niet in een online programma gestopt om het vervolgens helemaal zelf uit te moeten zoeken. Wij weten namelijk net zo goed als jij dat dat niet werkt. Het klinkt allemaal mooi, maar het resultaat valt vaak erg tegen. Binnen de kortste keren log jij niet meer in en verlies je jezelf weer in de waan van de dag.

Wat doen we dan wel? Wij nemen jou en de groep mee in de wereld van De Optimale Ondernemer. Tijdens de wekelijkse online coach en train sessies bieden we jullie de tools & technieken die je nodig hebt om jezelf en je bedrijf naar een hoger level te tillen. Daarnaast coachen we je maandelijks 1-op-1 waarin we dieper inzoomen op jouw specifieke situatie en gaan daarmee aan de slag. Lekker interactief en intensief zodat jij wordt aangespoord om de stof ook echt te gaan implementeren. We combineren de kracht van 1-op-1 coaching met online seminars en leren van elkaar in een community met mede-ondernemers.

Dit houdt ‘Make The Shift’ in:

 • Elke week een online sessie van een uur Een vast moment in de week waarop wij jou en de groep meenemen in de wereld van De Optimale Ondernemer. Een combinatie van coaching en training om jouw performance te verhogen.
 • 1x per maand 1-op-1 coachgesprek van een uur Elke maand komen we (online) samen om jouw voortgang te bespreken. Tijdens deze sessies gaan we dieper in op jouw specifieke doelen, uitdagingen en coachen we je op waar je jezelf nog in de weg zit om het gewenste resultaat te behalen.

 • Online community met mede-ondernemers Alle deelnemers van Make The Shift komen in een online community. Hierin kunnen successen worden gedeeld, kan kennis worden uitgewisseld en je zakelijk netwerk worden uitgebreid.

Make The Shift is super waardevol als..

 • Je een ondernemer bent die al een bedrijf heeft staan, je bent dus geen complete starter. Je bent ambitieus en wil nu echt doorgroeien.

 • Je wil doel- en actiegericht aan de slag om jezelf als ondernemer naar een hoger niveau te tillen en je begrijpt dat je onderneming maar zover kan groeien als jij als ondernemer bent. Wanneer jij alleen aan de slag wil met strategie, past dit programma niet bij jou. Het is een lidmaatschap dat echt gericht is op het verhogen van jouw performance als ondernemer. Wie jij moet zijn, wat jij moet doen en vooral waarmee jij moet stoppen om eindelijk jouw gewenste resultaat te behalen.

 • Je bent op zoek naar een coach en niet naar een mentor, adviseur of consultant.

 • Het allerbelangrijkste: Je bent bereidt om echt eerlijk naar jezelf te kijken en in actie te komen. Je kan alleen het gewenste resultaat én alles uit dit lidmaatschap en deze investering halen, als je bereidt bent om 100% commitment te geven. We kunnen je alle handvatten geven, jij zult zelf het werk moeten doen.

De investering

Als jij wil deelnemen aan Make The Shift dan vragen wij om 2 dingen:

 1. Jouw 100% commitment, die van ons heb je!
 2. Een investering van *€500,- exclusief btw per maand (*Minimale afname van 3 maanden, hierna kan je iedere maand bepalen of je doorgaat of niet)

Besef goed dat punt 1 het allerbelangrijkste is! Als jij niet bereidt bent om jouw 100% commitment te geven dan wil je nog geen €100,- uitgeven, want dat gaat gewoon niet werken en het resultaat blijft uit.

“STOP MET WILLEN, START MET CREËREN”

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Als je tot hier bent gekomen weten wij: jij wil niet langer doorgaan op een manier die niet voor je werkt. Jij wil verandering en écht doorgroeien – jij wil méér! Je bent onwijs ambitieus en wil jouw doelen en dromen nu echt waarmaken. Jij wil nu in actie komen en bent klaar met uitstellen, je wil het spel op een compleet ander level spelen en bent daarvoor bereid om eerlijk naar jezelf te kijken én te veranderen. Jij wil jouw performance verhogen en werken aan een sterk fundament voor de toekomst van jouw bedrijf en je leven.

En daarvoor zit je op de juiste plek, dat is precies wat we in dit lidmaatschap gaan doen. Werken aan jou als ondernemer, jouw performance, wie jij moet zijn, wat jij moet doen en waarmee je moet stoppen voor significant meer resultaat, impact en energie.

Vraag hieronder een kennismakingsgesprek aan en binnen 60 minuten weet je of wij wel of geen match zijn. We bespreken kort waar jij staat, waar je naartoe wil groeien en wat je nu tegenhoudt om dit te bereiken. Ook kijken we of dit lidmaatschap bij je past en de beste keuze is. Deze sessie is geheel vrijblijvend.

Veelgestelde vragen

Alles wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien, waarbij de focus vooral ligt op jouw performance, doelen en resultaten.

We leren je alles wat je nodig hebt over krachtig ondernemerschap, effectief zelfleiderschap en optimaal energiemanagement.

Daarnaast kun je tijdens de 1:1 coachsessies altijd bij ons terecht met persoonlijke vragen of lastige beslissingen die je moet maken.

Hierop is maar 1 antwoord: dat ligt helemaal aan jezelf, de bal ligt bij jou. We zijn geen bedrijf wat je gouden bergen beloofd, we zijn namelijk helemaal afhankelijk van jou als ondernemer. We kunnen je alle handvatten geven die zorgen voor snel resultaat, maar uiteindelijk bepaalt de snelheid waarin jij implementeert, de acties die je onderneemt en de keuzes die je maakt het resultaat.

Dit is een van de meest persoonlijke trajecten die je zult vinden. Veel trajecten bestaan tegenwoordig vooral uit DIY coaching. Daar geloven wij niet in. In dit lidmaatschap heb je wekelijks een online coach en train sessie met alle deelnemers en maandelijks een 1:1 coachingsessie. We vinden het belangrijk om persoonlijk betrokken te zijn, zodat we precies weten wat er speelt en je op deze manier het beste verder kunnen helpen.

Jij kan het ook alleen, absoluut! Maar met extra hulp gaat het wel een stuk sneller. Wij zien dingen die jij zelf niet ziet en dat is onwijs waardevol en versnellend.

Laat je niet leiden door uitstelgedrag. Het komt nu niet uit, en morgen niet, en volgende maand niet, en volgend jaar eigenlijk ook niet. Er is altijd iets anders wat je aandacht nodig heeft. Maar wat is nu echt belangrijk?

Ja, dit lidmaatschap wordt per maand gefactureerd. De eerste 3 maanden kan je ook in 1x afrekenen.